Oculista.nl – Kleurlenzen Kopen?

I.v.m. het Corona virus is afhalen tijdelijk niet mogelijk
Solotica jaarlenzen op sterkte nu met korting!
Solotica jaarlenzen op sterkte nu €10 korting!
Nieuwjaarsactie - 10% korting + 5% cashback
geldig voor Solotica jaarlenzen
Dagen
Uren
Min.
Sec.
Dagen
Uren
Min.
Sec.
Solotica jaarlenzen pre-order op sterkte
Over Ons 2018-02-05T21:22:21+01:00
Over Ons
wie zijn wij en waarom doen we oculista

Oculista = Oogspecialist in het Spaans

Wij van Oculista kenmerken ons door onze jonge maar gedreven karakter. Wij hebben specifiek gezocht naar een naam die niet enkel ons maar ook onze consumenten zou vertegenwoordigen. Het woord Oculista betekent letterlijk oogspecialist in het SpaansDaarnaast bevat onze naam ook de term –ista, een term wat afgeleid is van het woord ‘Fashionista’. Dit staat voor een persoon die geïnteresseerd is in mode en de laatste modetrends op de voet volgt. Door de twee termen ‘Ocu’(Oogspecialist) en ‘ista’ (Fashionista) te combineren vonden wij het woord Oculista de perfecte naam voor zowel ons als onze consumenten.

Gezamenlijk vormen wij Oculista.

+
klanten gingen u voor
+
trustpilot reviews
*
trustpilot sterren

volg ons

Wij zijn Oculista, een jonge onderneming gevestigd te Rotterdam, die de markt wilt voorzien van natuurlijke en kwalitatieve kleurlenzen. Middels onze typisch Rotterdamse mentaliteit van “niet lullen, maar poetsen” is onze belangrijkste doelstelling om u te voorzien van de beste lenzen en daarbij een hoge service (advies) aan te bieden. Dit allemaal tegen de scherpste prijs.

Jarenlang waren er maar beperkte opties voor de gebruikers van kleurlenzen, helaas waren dit niet altijd de meest natuurlijke kleurlenzen. Dit terwijl consumenten vaak een natuurlijke look op prijs stellen. Op basis hiervan zijn wij begin 2016 een internationale zoektocht begonnen naar kwalitatief hoogwaardige kleurlenzen, die we voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden. Wij zijn ervan overtuigd dat we de beste selectie hebben gemaakt op basis van prijs-kwaliteit verhouding.

Oculista gelooft in de kracht van het delen en wil daarom de opgedane kennis, ervaring en inzicht op het gebied van kleurlenzen met jullie delen. Dit doen wij op een transparante en visuele manier, probeer daarom zeker ook onze zelf ontwikkelde adviseringstool: shop by advies!

Stay beautiful,

Oculista